Dezen Plus - Kruševac | Tel: +381 (0)37 3500 839
Korpa / 0,00 RSD

Nema proizvoda u korpi.

Opšte odredbe

U cilju postizanja najboljeg mogućeg poslovnog odnosa sa klijentima i pružanja korektnih uslova saradnje, donosimo sledeće odredbe:

Uslovi korišćenja

Korisnici prihvataju korišćenje sadržaja sajta dezenplus.com isključivo na svoju odgovornost. Korisnicima sajta dezenplus.com strogo je zabranjeno korišćenje specijalizovanih programa (robota, crawlera) radi preuzimanja sadržaja sa sajta, kao i bilo kakvi hakerski napadi u cilju onesposobljavanja sajta. Nedozvoljeno korišćenje sajta smatra se kršenjem pravila i podložno je tužbi.

Opšti uslovi

  1. Nakon prijema narudžbe putem sajta, od strane neregistrovanog ili nepotvrđenog kupca, prodavac je obavezan da izvrši telefonsku potvrdu.
  2. Nakon potvrde narudžbe od strane kupca, narudžba je neopoziva.
  3. Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku
  4. U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca prilikom telefonske potvrde narudžbe.
  5. Sve eventualne promene sem promena vezanih za isporuku se ne odnose na potvrđene narudžbe.
  6. U slučaju neusklađenosti cena isporuke navedenih na ovom sajtu sa cenama kurirske službe, o promenama ćete biti obavešteni prilikom telefonske potvrde narudžbe.

Plaćanje

Do momenta pisanja ovog teksta, sajt dezenplus.com ne pruža uslugu plaćanja roba/usluga putem interneta. Za poručenu robu, na kraju procesa poručivanja, a u skladu sa sopstvenim potrebama, dobićete:

  1. Instrukcije za avansno plaćanje robe putem bankovnog transfera – Predračun
  2. Instrukcije za plaćanje robe pouzećem

NAPOMENA: Sajt dezenplus.com ne pruža uslugu tzv. „on-line“ prenosa novca niti bilo kakav vid plaćanja preko Interneta.

Dostava robe

Isporuka na teritoriji Srbije vrši se kurirskom službom po našem izboru. Porudžbine primljene u periodu ponedeljak – petak do 16h biće isporučene u roku od 2 radna dana, a porudžbine primljene posle 16h i u periodu subota – nedelja biće isporučene u roku od 4 dana.

Isporuke se ne vrše nedeljom.

Cena isporuke počinje od 350 RSD i može rasti sa povećanjem gabarita, broja stavki u ukupnom težinom pošiljke.
Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni ili drugi prostor.
Rok za reklamacije na eventualna oštećenja je 24h od trenutka prijema.

Privatnost podataka

Da bismo uspešno obradili vašu narudžbu potrebni su nam vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da isporučimo željenu robu, kao i da vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbe.

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Naši zaposleni, koji dolaze u kontakt sa podacima korisnika, odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica i omogućili jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.

Saglasnost i promene uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani. Dezen Plus se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja email obaveštenja svim registrovanim korisnicima.

Hvala na poverenju!

Ostali sadržaji

Scroll